www.beochess.rs
ШАХОВСКИ САВЕЗ
БЕОГРАДА

 

 


 

 

 

 

ФИНАЛЕ КУПА БЕОГРАДА ЗА 2013.
              

Београд, 17. - 21. априла 2013. године

резултати, парови, табела, рејтинг...      chess-results.com: >>>
 

 

ДАТУМ
РЕЗУЛТАТИ
ТАБЕЛА
ПРЕУЗИМАЊА
ПРЕГЛЕД
ФОТОГРАФИЈЕ

17.04.2013.
Славија 17:00

Коло - 1
18.04.2013.
Славија 17:00
Коло - 2
19.04.2013.
Славија 16:30
Коло - 3
20.04.2013.
ШСБ 16:30
Коло - 4
21.04.2013.
ШСБ 16:30
Коло - 5

 

СУДИЈЕ ТАКМИЧЕЊА
Главни судија: ИА - Драган Бабић
судија: НА - Марко Голубовић

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Почетна страна             НАСЛОВНА СТРАНА             grb           

11000 БЕОГРАД, Делиградска 27/III, Тел: +381 11 3619 286, Тел/Факс: +381 11 26 56 846,
e-mail: beochess@yahoo.com

Copyright © 2001 Sahovski savez Beograda