www.beochess.rs                        химна шаховског савеза                                           
ШАХОВСКИ САВЕЗ
БЕОГРАДА

 

 


 

 

 ФИНАЛЕ КУПА БЕОГРАДА - 2014.
Београд, хотел Славија 05.-10. априла 2014. годинеПОБЕДНИЧКА ЕКИПА - ШАХОВСКИ КЛУБ ДЕЛФИН

ПРАВИЛНИК chess-results.com: >>>        рејтинг учинак: >>>
ЕКИПЕ ОСНОВНИ САСТАВИ

ДАТУМ

КОЛО

ТАБЕЛА

ПГН

ПРЕГЛЕД

ФОТО

05.мај 2014. 17.00

Коло-1

табела-1

партије-1

преглед-1

фото-1

06. мај 2014.

СЛОБОДАН ДАН

07. мај 2014. 17.00

Коло-2

табела-2

партије-2

преглед-2

фото-2

08. мај 2014. 17.00

Коло-3

табела-3

партије-3

преглед-3

фото-3

09. мај 2014. 17.00

Коло-4

табела-4

партије-4

преглед-4

фото-4

10. мај 2014. 17.00


Делиградска 27/III

Коло-5

табела-5

партије-5

преглед-5

фото-5

 

 

          Почетна страна             НАСЛОВНА СТРАНА             grb           

11000 БЕОГРАД, Делиградска 27/III, Тел: +381 11 3619 286, Тел/Факс: +381 11 26 56 846,
e-mail: beochess@yahoo.com

Copyright © 2001 Sahovski savez Beograda