НАСЛОВНА СТРАНА
 20:33:00 - 20. 11. 2014.
   ћирилица       latinica       english       deutsch   
Добро дошли у Београд - Град будућности јужне Европе!
Упознајте Београд Живот у Београду Градска власт Контакт
 FacebookTwitterInstagram
Претраживање
Садржај Одштампајте страну Пошаљите пријатељу
 
Насловна > Беоинфо вести >
Беоинфо вести

Четвртак, 20. новембар 2014.

„Трофеј Београда 2014” у шаху од 24. новембра до 2. децембра

Под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину, Шаховски савез Београда организује „Трофеј Београда 2014” у шаху који ће се одржати од 24. новембра (отварање у 16.30 часова) до 2. децембра у Хотелу „Балашевић” у Раковици. Учествоваће око 200 такмичара, речено је на данашњој конференцији за новинаре одржаној у згради Градске управе у Улици 27. марта.

На такмичењу ће учествовати све категорије шахиста из преко 50 клубова из Србије, а поред домаћих, учествоваће и шахисти из Грчке, Италије, Турске, Црне Горе, Бугарске, Румуније, Аустрије, Руске Федерације, Молдавије, Хрватске, БиХ, Словеније и Македоније. 

У раду конференције учествовали су директор Шаховског савеза Београда Драган Котевски, председник Шаховског савеза Београда Миодраг Ракић, велемајстори Бошко Абрамовић и Горан Чабрило, као и Драган Ћирић испред Секретаријата за спорт и омладину. Истакнуто је да у Београду има мало врхунских догађаја везаних за шах, а са добрим пласманом на „Трофеју Београда” такмичари ће добити и бољи рејтинг. Надају се и да ће Хотел „Балашевић” постати место промовисања овог спорта.

 
БЕОИНФО
архива

RSS feed за Беоинфо вести

Питајте градску власт

Београдски позивни центар

Бео-ком сервис - комунални водич

е-управа града Београда

Преглед рачуна ЈКП "Инфостан"


Мапa Београда "PlanPlus"


Време у Београду


Фото галерија

Врх стране
Powered & hosted: EUnet

E-mail: beoinfo@beograd.gov.rs  Copyright: Град Београд, Служба за информисање © 2001-10. Измена: 20. 11. 2014. Продукција: AgitPROP, 2006.