ШАХОВСКИ САВЕЗ
БЕОГРАДА
11000 Београд, Делиградска 27/III    Тел. +381 11 3619 286,     Тел/факс +381 11 26 56 846  e-mail:beochess@yahoo.com


ДРУГА ЛИГА БЕОГРАДА - 2016

 

 

Београд, 11.09.-30.10.2016.

ДРУГА ЛИГА БЕОГРАДА - 2016

АДРЕСАР: >>>

ПРАВИЛНИК: >>>

CHESS-RESULTS.COM: >>>

РАСПОРЕД ИГРАЊА: >>>

 

РЕЗУЛТАТИ 1. КОЛА: >>>

РЕЗУЛТАТИ 2. КОЛА: >>>

РЕЗУЛТАТИ 3. КОЛА: >>>

РЕЗУЛТАТИ 4. КОЛА: >>>

РЕЗУЛТАТИ 5. КОЛА: >>>

РЕЗУЛТАТИ 6. КОЛА: >>>

РЕЗУЛТАТИ 7. КОЛА: >>>

РЕЗУЛТАТИ 8. КОЛА: >>>

РЕЗУЛТАТИ 9. КОЛА: >>>