ШАХОВСКИ САВЕЗ
БЕОГРАДА
11000 Београд, Делиградска 27/III    Тел. +381 11 3619 286,     Тел/факс +381 11 26 56 846  e-mail:beochess@yahoo.com


ПРЕМИЈЕР ЛИГА БЕОГРАД - 2016

 

 

Београд, 08.-22.10.2016.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БЕОГРАДА - 2016

Шаховскик клуб ,,Црвена звезда,, - победник лиге

 
 

ОСНОВНИ САСТАВИ: >>>

ПРАВИЛНИК: >>>

CHESS-RESULTS.COM: >>>

РАСПОРЕД ИГРАЊА: >>>

РЕЗУЛТАТИ ПО КОЛИМА

КОЛО 1

КОЛО 2

КОЛО 3

КОЛО 4

КОЛО 5

КОЛО 6

КОЛО 7

КОЛО 8

КОЛО 9

КОЛО 10

КОЛО 11

КОЛО 12

КОЛО 13

 

ПАРТИЈЕ

пгн-1

пгн-2

пгн-3

пгн-4

пгн-5

пгн-6

пгн-7

пгн-8

пгн-9

пгн-10

пгн-11

пгн-12

пгн-13

 

ПРЕГЛЕД ПАРТИЈА