Шаховски Београд остао је без још једног истакнутог члана и изузетног човека, који је својим радом последњих деценија обележио живот Шаховског клуба „ПТТ“ и градског шаха уопште.
Преминуо је Драган Недељковић, члан Управног одбора Шаховског савеза Београдa и „алфа и омега“ Шаховског клуба „ПТТ“.
Недељковић је рођен 1959. године, а прве шаховске кораке начинио је у тада чувеној Шаховској школи „Партизана“. Предводници те генерације, поред њега, били су и браћа Пауновић (Драган и Томислав), Градимир Ненадовић, Вељко Вујачић и Петар Катанић.
Као један од успешнијих изданака те генерације, 1977. године освојио је титулу омладинског вицешампиона Београда.
Драгана је шаховски пут касније водио у ШК „Раковицу“, па затим и „Рипањ“, а средином осамдесетих година запошљава се у Пошти Србије и постаје члан истоименог шаховског клуба. Готово четири деценије, као играч, капитен, секретар или председник клуба, Недељковић је његов заштитни знак, а често и последња брана од гашења клуба.
На жалост, није успео да дочека да екипа коју је селектирао, предвођена новом управом клуба, постигне и неке запаженије резултате.
Велики допринос Драган Недељковић дао је и у раду Шаховског савеза Београда, било као члан Управног одбора, било у раду комисија или једноставно као искрени шаховски радник који се није штедео када је требало помоћи.
Посмртни остаци Драгана Недељковића биће испраћени у среду, 24. маја у 13 часова на гробљу Орловача. Комеморација ће се одржати у среду, 31. маја у 13 часова у просторијама Шаховског клуба „ПТТ“ (ул. Палмотићева бр. 2).

Председник Шаховског савеза Београда Андрија Јоргић упутио је изразе искреног саучешћа породици Недељковић и Шаховском клубу „ПТТ“.