Комеморација поводом смрти Драгана Недељковића, члана Управног одбора ШС Београда и истакнутог члана ШК „ПТТ“, одржана је у просторијама ШК „ПТТ“.
Отварајући скуп, председник ШК „ПТТ“ Срђан Смиљковић нагласио је да је Недељин изненадни одлазак ненадокнадив губитак за шаховски клуб и његове пријатеље, а посебно породицу. Смиљковић је најавио да ће традиционални екипни шаховски турнир, који Пошта Србије организује поводом свог дана, од следеће године носити Драганово име.
Председник Шаховског савеза Београда Андрија Јоргић, евоцирао је успомене на дуге разговоре са Недељковићем, који су се пре свега тицали улоге Шаховског савеза Београда у повратку шаха у школе, како би што више деце било укључено у тајне шаховске игре. Јоргић је нагласио да ће Шаховски савез Београда кроз меморијални турнир дати пуни допринос очувању имена и лика Драгана Недељковића.
Затим је прочитано писмо које је присутнима упутио Недељковићев шаховски саборац и имењак Драган Јосиповић, који није био у прилици да присуствује комеморацији. У писму пуном емоција, Јосиповић је осветлио Недељине највеће љубави – породицу и шах.

Ипак, свако најпотреснији део комеморације било је излагање међународног судије Петра Катанића Вујића, који је у протеклих пет деценија са Недељковићем био нераздвојени шаховски пријатељ. Делили су шаховске теме и тренутке од школе шаха ШК „Партизан“ па до последњих сусрета, непосредно пре трагичног догађаја, када су заједнички радили на темама из области шаховског суђења. Током излагања, видно потресен, Катанић често није могао да дође до речи, како би могао да изрази све оно што би желео да каже о покојном пријатељу.