Позив за пријављивање чланова ШСБ, који су заинтересовани да буду кандидати за Председника ШСС на ванредној изборној Скупштини ШСС – 26. септембар 2020.

Председник Скупштине ШСС проф. др Александар Миловановић, сходно члановима 36. и 45. Статута, 27. августа заказао је Ванредну изборну Скупштину ШСС за суботу, 26. септембра 2020. године, која ће се одржати у Београду са почетком у 12 часова. На поменутој скупштини биће биран Председник ШСС.

ШСБ позива све своје чланове, који су заинтересовани да буду кандидати за Председника ШСС, да се јаве канцеларији путем мејла beochess011@yahoo.com, најкасније до краја дана у среду 2. септембра 2020.године.

Потенцијални кандидат може да предложи и два преостала представника ШСБ у УО ШСС. Такође, и сви други чланови ШСБ, заинтересовани да буду представници ШСБ у УО ШСС могу да се јаве на поменути мејл у поменутом року. Седница УО ШСБ на којој ће дискутовати и доносити одлука о кандидату за Председника ШСС испред ШСБ, као и о преостала два кандидата за чланство у УО ШСС испред ШСБ, биће одржана у четвртак 3 септембра у 18 часова.
Напомињемо и да потенцијални кандидат за председника ШСС подршку за своју кандидатуру од најмање 15 делегата у Скупштини ШСС треба да прикупи и преда најкасније до суботе 5 септембра 2020. године.