Шаховски савез Београда је организовао Појединачно и екипно првенство ученика ОШ Београда 18 и 19. марта . На такмичењу је учествовало 422 ученика и ученице у појединачној конкуренцији а у екипној конкуренцији наступиле су екипе 27 школа у мушкој и 29 школа у женској конкуренцији.
Домаћин овогодишњег градског такмичења које се одржава под покровитељством и по упутствима Министарсва за просвету и технолошки развој била је ОШ Ђуро Стругар . Школа се налази у ул.Милутин Миланковић 148 , Нови Београд. Управо је гостопримство и одлична организација запослених у школи почев од директора господина Ристе Антуновића , преко наставника техничког господина Милана Обрадовића и осталих наставника који су била добровољно ангажовани та два дана па до домара и теткица, најјачи утисак овог првенства. Шаховски савез Београда реализује ово такмичење трећу годину за редом и до сад су услови и подршка коју смо добили од представника ОШ Ђуро Стругар далеко испред досадашњих. Овом приликом се захваљујемо директору и свим запосленима и желимо да приметимо да пример који дају својим ђацима и свим будућим генерацијама ове школе немерљив.
Све похвале је заслужио и координатор такмичења, наставник ОШ Михаило Пупин , Нова Галеника, Милош Пеовић који је од почетка па до краја такмичења савесно и одговорно обављао свој координаторски задатак.

Погледати фотогалерију: >>>

УЧЕНИЦИ

1. РАЗРЕД

2. РАЗРЕД

3. РАЗРЕД

4. РАЗРЕД

5. РАЗРЕД

6. РАЗРЕД

7. РАЗРЕД

8. РАЗРЕД

УЧЕНИЦЕ

1. РАЗРЕД

2. РАЗРЕД

3. РАЗРЕД

4. РАЗРЕД

5. РАЗРЕД

6. РАЗРЕД

7. РАЗРЕД

8. РАЗРЕД

ЕКИПНО УЧЕНИЦИ

ЕКИПНО УЧЕНИЦЕ