Позив свим заинтересованим играчима од стране Србија Тима за учешће у другом колу плеј-офа Светске лиге уживо на chess.com, меч Србија – Чешка.

Можете се прикључити ОВДЕ>>>

Детаљи догађаја:

„Србија Тим у суботу вече игра мечеве за освајање Светске лиге уживо!
🏆 Након што смо коло пре краја обезбедили 2. за редом звање Европског првака, покушавамо да наставимо са максималним учинком ове сезоне и објединимо титуле у истом стилу! 🥇

Без обзира на то што су наредни противници и теоретски остали без шанси за одбрану титуле, сигурно је да ће се одазвати у најјачем саставу као и за претходне дуеле против наших директних конкурената – које су узгред победили и тако Србији знатно олакшали посао до краја. Довољно је рећи да играмо против екипе која нас је прошле сезоне добила у финалу прилично убедљиво, са преко 154 играча пријављених за Блиц меч (и преко 50 разлике у Рапид мечу) – велика опомена да овог пута морамо изаћи максимално спремни, у што јачем и што бројнијем саставу, за прави реванш!

Сваки меч који победимо у суботу додатно осигурава про место без обзира на остале резултате (док смо под притиском да морамо победити бар 1 да не бисмо зависили од исхода последњег кола против екипе БиХ) – а наш је циљ да са 3/3 можемо без дилеме да славимо освајање шампионата и пре званичних потврда резултата крајем године (технички и 2/3 сигурних победа са комотном разликом доносе исто)! Овако лепу прилику и позицију смо заслужили великим залагањем и константним пожртвовањем, не само у претходна 3 месеца колико траје актуелна сезона, већ пар година уназад – време је да све то донесе и толико жељену потврду да је Србија најбоља на Свету. Зато позивамо све Српске шахисте (како професионалце, тако и аматере) да се припреме за суботу вече и осигурају слободно време у току одигравања овог дуела – да се окупимо у што већем броју за сва три меча и заједно славимо велики подвиг!

Унапред захвални, админи Србија Тима.

Мечеви деветог кола лиге против Тима Чешке Републике играју се у суботу вече, по следећем распореду:

1. Булет 1|1 у 20:30 ч 👉 https://www.chess.com/live#tm=1004101
2. Блиц 5|2 у 20:50 ч 👉 https://www.chess.com/live#tm=1004102
3. Рапид 10|2 у 21:30 ч 👉 https://www.chess.com/live#tm=1004103

✔ Преноси уживо 👉
* https://trovo.live/DTChess
* https://www.twitch.tv/scaredlion94

Табела Светске лиге уживо 👉 https://tinyurl.com/lcwl-s8-div1

Играјмо сви заједно за Србију! ✨